2017. június 9., péntek

Női és férfi archetípusok a horoszkópban - avagy mit rakunk bele a párkapcsolatunkba? - az Örömünnepen



Női és férfi archetípusok a horoszkópban - avagy mit rakunk bele a párkapcsolatunkba?
(asztrológiai előadás)



Mars és Vénusz - férfi és nő ősi szimbóluma. Ismerjük jelüket: E, D , nevüket - de vajon van-e fogalmunk horoszkópunkban, személyes energetikai rendszerünkben betöltött szerepükről?


Egyáltalán, mit tudhatunk meg magunkról - és párunkról, egymásról - ha megismerjük ezeket a - Naprendszerünkben hozzánk legközelebb, mellettünk keringő, - bolygó-megtestesülésen túl mutató archetipikus erőket, szimbólumokat?


S vajon elárulnak-e mindent arról, hogy hogyan viselkedünk nőként és/vagy férfiként?



Vagy van-e, vannak-e más bolygó-szimbólumok is, amelyek a nemi szerepeink mintázatairól, megnyilvánulásairól mesélnek nekünk? És ha vannak, akkor ezek milyen módon mutatkoznak meg személyes horoszkópunkban és mit tudhatunk meg Általuk saját nemi identitásunkról, viselkedésünkről, - öröklött vagy hozott, karmikus - mintázatainkról?



Ezeket a kérdéseket boncolgatom idei asztro-előadásomon a Negyedik ÖrömÜnnepen, és reményeim szerint a konkrét példák révén megfoghatóbbá tudom tenni Számotokra, hogy hogyan befolyásolja a párkapcsolatunkat - és egyéb emberi kapcsolatainkat is - az, hogy a tudatosság különböző szintjein hogyan éljük meg és működtetjük a nemi megnyilvánulásokhoz kötődő energiáinkat. 



Az előadást követően egyéni tanácsadáson is alkalom nyílik arra, hogy a személyes energetikai rendszered női és férfi energiáival ismerkedj, ha a téma felkeltette az érdeklődésedet - vagy teljesebb, átfogó asztrológiai-asztrozófiai elemzésre jelentkezz be, a Téged érdeklő sorskérdésekkel.

 
Szeretettel látlak előadásomon és egyéni kérdéseiddel is, az idei, Negyedik ÖrömÜnnepen,

Pető Annamária
asztrológus-asztrozófus



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése