2017. június 10., szombat

Elemi energiák a Tarot-ban - előadás az Örömünnepen




Elemi energiák a Tarot-ban



Mik is azok az elemi energiák? A misztikusok - Nyugaton és Keleten is - vallják, hogy megtestesült Világunk sokféleségének alapját néhány elemi alkotórész (szám szerint négy vagy öt) adja - ezeket nevezik elemi energiáknak.

Természetesen a Tarot ősi, archetipikus rendszerében is megmutatkoznak ezek az erők, energiák - és megjelenésük révén nem csak a Mindenségről, de emberi világunkról, létezésünkről is elárulnak további, kisebb és nagyobb titkokat - függően attól, hogy a Kis- vagy a Nagy Arkhánumok körében vizsgálódunk, illetve ezek közül melyikből kapunk üzenetet. 


Az elemi energiák tehát - ahogy a Világmindenség minden létezőjében, úgy bennünk, emberekben is - Mindőnkben benne vannak, csak más-más arányban és viszonylatban egymással.





Előadásomban sorra veszem magukat az elemi erőket és természetesen a Tarot-ban való megjelenésüket is, hogy - akár a kártyában, akár az életben, akár önmagunkban - könnyen felismerhetővé váljanak ezek az energiák, és ennek az ismeretnek révén könnyebben megtanuljunk bánni velük, használni őket, töltekezni belőlük és beépíteni az életünkbe ezen elemi energiákat. 









Az előadást követően egyéni tanácsadáson is alkalom nyílik arra, hogy a személyes energetikai rendszereddel ismerkedj, ha a téma felkeltette az érdeklődésedet - vagy bármilyen egyéb témájú, személyes kérdésre is kérhetünk választ, tanácsot a Tarot segítségével.

Várlak szeretettel és a Tarot évezredes bölcsességével előadásomon és egyéni kérdéseiddel is,  az idei, Negyedik ÖrömÜnnepen,

Pető Annamária
Tarot-tanácsadó



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése