2016. július 31., vasárnap

Transzforámációs társasjáték





 












40 nap a változás! Tudd meg a kérdéseidre a választ és változtass az életeden 40 nap leforgása alatt!
Transzformációs játék a harmadik Örömünnep NEMfesztiválon Bolla Anitával.





 
A Transzformáció Játék (transzperszonális) pszichológiai-spirituális társasjáték, amely az elmúlt közel harminc évben az egész világban népszerűvé vált. Egyedülálló kommunikációs játék, amely önmagunk felfedezését és fejlesztését egyaránt segíti. A bennünk rejlő képességek megismerése, akadályaink meghaladása, tudatos döntések és választások, szellemi útmutatás – ez és még sok minden más, amit a Transzformáció Játék nyújtani képes.
A Transzformáció Játék az átalakulásról szól. Egyéni szinten olyan belső átalakulást indít el, amely lehetővé teszi, hogy ezentúl meghalljuk benső hangunkat, felfigyeljünk a jelekre, életünk addig rejtett összefüggéseire és felébresszük szunnyadó képességeinket, képességgé érleljük adottságainkat. Segít választ, megoldást találni a minket éppen leginkább foglalkoztató családi, párkapcsolati, munkahelyi, életvezetési, életfilozófiai (stb.) kérdésekre, feladatokra, kihívásokra. Egyben segít meghaladni a személyes szintet: programjainkat, megrögzött szokásainkat, a szülői házban, az iskolában tanult, elavult mintákat, a sugallt ideálok, félelmek, kívánságok, előítéletek, illúziók kötöttségeit.
A játék egyes lépései során ezeket a mintákat tudatosíthatjuk magunkban, megismerhetjük az alaptalan konstrukciókat, bűntudatunkat, büszkeségünket, kompenzációinkat, projekcióinkat. Lebonthatjuk, ami gát, viszont felismerhetjük, ami igaz és hasznos és erőforrás. Ez hozzásegíthet minket szunnyadó képességeink felébresztéséhez, valódi, igaz önmagunk eléréséhez, tehát az önazonosság, az egység megéléséhez. Felismerhetjük azt is, hogy semmi sem véletlen, a szinkronicitás élő valóság minden pillanatunkban.
Mindaz, ami a játék során történik, világos, tömör, varázslatos, amely tudattalanunk megtisztításán, képességeink, lehetőségeink vagy éppen fájdalmaink tudatosításán, intuíciónk próbára tételén és egymás segítésén keresztül képes megváltoztatni az életünket, hogy saját sorsunk irányítóivá válhassunk. A játék során a kérdésünkre kapott válaszból kiderülhet, hogyan tehetjük boldoggá párkapcsolatunkat, valamint hozzásegíthet a nekünk való igazi hivatás megtalálásához is. A Transzformáció Játék szó szerint varázslatos eszköz önmagunk megismeréséhez, az előrelépéshez benső utunkon.
Életvezetési tanácsadóként használom a Transzformációs játék varázslatos, sorsfordító, élményközpontú erejét. Minimum két főtől lehet jelentkezni. A fesztiválon ízelítő jelleggel kétszer két órás játékba kóstolhat bele az, akinek felkeltette érdeklődését a játék.
 A játékra előre bejelentkezés szükséges, s egyszerre maximum 3 fő tud jelen lenni a játékban, annak intimitása miatt. Kérem azokat, akiket érdekel, a hétvége előtt keressenek meg engem, a plusz információk átadása céljából.



Bolla Anita
Személyközpontú tréner, kultúrantropológus
Kapcsolat:
Tel.: +3630/560-6084
E-mail: bollaanita@yahoo.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése